ÇANAKKALE / MERKEZ - Çanakkale İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ CEREN Y. JUDO DALINDA ÇANAKKALE İL BİRİNCİSİ OLDU.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Gülşah Yurdagül ve Zeliha Ertüz 5 ülke ortaklığıyla “Water” adlı eTwinning projesini başlatmışlardır.  Romanya, Portekiz, Fransa, Slovakya ve Yunanistan ile ortak olarak proje etkinlikleri yürütülecektir.

Nis

12/04/2023 tarihinde öğrencilerimizle beraber Tacettin Aslan Camiisi'nde vermiş olduğumuz iftar yemeği etkinliği.

Nis

Doktora yolculuğunda iki mezun öğrencimiz. Akın TURAN ve Hakan ALAN öğrencilerimiz ile buluştular ve sağlık mesleğinin önemini, sorumluluklarını, insana yardım etmenin paradan daha kıymetli olduğunu, deprem bölgesinde yaptıklarını duygu yüklü anlarını  ve isterlerse kendi dallarında nasıl kariyer yapabileceklerini anlattılar. Onlarla gurur duyduk. Öğrencilerin sorduğu sorulara cevap verdiler.

Nis

09/12/2022 tarihinde İl Müftümüz Sayın Şükrü KABUKÇU okulumuzu ziyaret ettiler. Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz ile hasbihalde bulundular. Vesile olan Meslek dersi öğretmenimiz Sayın Fatma Keskin GÜRBÜZ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Zübeyir USTABAŞI 'na çok teşekkür ederiz.

Nis

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Anestezi Doktoru Sayın Azem ÜLKÜ ve Organ Nakil Koordinatörü Sayın Gönül PINARCIOĞLU organ bağışı ve nakli ile ilgili öğrencilerimize eğitim verdi. Kendilerine bu güzel eğitim için çok teşekkür eder, Saygılarımızı sunarız.

Nis

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Halk Sağlığı Uzmanı, Profesör Doktor Sayın Coşkun BAKAR'ın "Yaşlanan Dünya" ile ilgili vermiş olduğu değerli bilgilendirme için ve bu buluşmaya vesile olan  ÇASEMDER Derneği Başkanı Sayın Ulviye ÇALIDAĞ 'a, ÇASEMDER Üyesi  Gülseren EREN CEBECİOĞLU' na, Tıp Fakültemizin Değerli Öğrencilerine, Değerler Eğitimi Kapsamında Öğrencilerimiz için bu güzel planlamayı  yapan Felsefe Öğretmenimiz Sayın Hacer BİLEN'e emekleri için çok teşekkür ederiz.